Betaling

Betaling

We ondersteunen de overgrote meerderheid van populaire online betaalmethoden. als volgt:
De meeste grote creditcards en betaalkaarten;
VISA, Mastercard, AMEX en Discover;
PayPal, Webmoney;
Western Union, MoneyGram.

Notitie:
Alle houders van creditcards en betaalpassen moeten de verificatiecontrole en de autorisatie van de kaartuitgever doorstaan. Als de uitgever van uw betaalkaart weigert de betaling aan ons goed te keuren, zijn wij niet aansprakelijk voor enige vertraging of niet-levering.
Als uw factuurgegevens niet overeenkomen met de informatie die is ingediend door uw financiële instelling of als de locatie die u verzendt niet overeenkomt met uw factuuradres, kan uw bestelling worden opgeschort en worden uitgesteld voor beveiligingsverificatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen die hieruit kunnen voortvloeien.

Betaling beveiliging:
Alle verstrekte gevoelige / kredietinformatie wordt verzonden via Secure Sockets Layer (SSL) -technologie en vervolgens gecodeerd in onze betalingsgatewayprovidersdatabase. Nadat de transactie is voltooid, worden uw persoonlijke gegevens (creditcard, sofinummer, financiën, enz.) Niet op onze server opgeslagen. We gebruiken de meest rigoureuze coderingstechnologie om de veiligheid van alle klantinformatie te garanderen.