Levering

Levering

Voor alle bestellingen bieden wij een gratis verzendservice. We hebben voornamelijk de volgende verzendopties: FedEx, DHL, UPS, Epack en Hongkong Post, alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn. Het volgende toont de geschatte levertijd. We kiezen de beste verzendmethode op basis van het adres dat u opgeeft.

Standaard verzending: verwacht 7-12 werkdagen aan te komen. Standaard verzending is volledig gratis.

Versneld transport: het wordt verwacht 5-10 werkdagen aan te komen. Voor versneld transport zijn extra kosten nodig. Neem voor specifieke kosten contact op met onze klantenservice. Als u een versnelde brief moet sturen, wordt u bij het uitchecken een extra vergoeding in rekening gebracht.

Let op: alle bovenstaande levertijden worden geschat, omdat er geen garantie is dat de bezorging vlot verloopt, waardoor we geen specifieke levertijden kunnen bieden.

Orderverwerkingstijd:
Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden vanuit ons magazijn. Als u om 18.00 uur op zaterdag of op een willekeurig tijdstip op zon- en feestdagen bestelt, wordt uw bestelling met 1 tot 2 werkdagen vertraagd.

order tracking:
Zodra uw bestelling aantoont dat deze is verzonden, ontvangt u traceergegevens. Trackinginformatie wordt meestal binnen 48 uur verstrekt. U kunt uw pakket volgen op basis van het volgnummer en het trackingadres.

Verloren items:
Als de e-mail van de bezorgingsmelding niet binnen 21 werkdagen is gearriveerd, kan het pakket verloren zijn gegaan. Omdat de klantadresinformatie onvolledig is en de bestelling verloren gaat, is de verantwoordelijkheid van de klant, dus de klant moet de aankoopprijs dragen. Daarom moet het afleveradres van uw bestelling veilig en betrouwbaar zijn, zorg er alstublieft voor dat uw adres correct is.

Over vertraging:
De meeste bestellingen worden binnen de verwachte tijd bezorgd. Echter, begrijp alsjeblieft dat als gevolg van vertragingen van de vlucht tijdens de feestdagen, het weer en andere natuurlijke factoren van invloed zijn op de transporttijd, leveringsvertragingen veroorzaakt door de drukke zaken van het koeriersbedrijf. Omdat dit factoren van derden zijn, vallen ze buiten onze controle. Dus vergeef me alsjeblieft!